Forretningsforslag episode 7: Utgivelsesdato og forhåndsvisning av Netflix koreansk drama!

Underholdning
Utgivelsesdato og Netflix Korean Drama Preview

En ung kvinne som utilsiktet blir knyttet til administrerende direktør i selskapet der hun jobber, er gjenstand for K-dramaet og den romantiske komedien Business Proposal, som er basert på en kjent nettfilm.

Mens hennes velstående bestevenn Jin Young-seo (Seol In-ah) tilbyr å betale henne for en tjeneste, aksepterer Shin Ha-ri (Kim Se-Jeong), som sliter økonomisk, uten å nøle. For å avskrekke frieren sender Young-seo Ha-ri på en blind date i hennes sted.

Imidlertid viser det seg at han er Kang Tae-moo, Ha-boss. ri's (Ahn Hyo-seop). Ha-ri må finne en måte å opprettholde pretensjonen og beholde arbeidet sitt når Tae-moo vil fortsette å date den fiktive Young-seo. Utgivelsesdatoen for den kommende episoden vil sannsynligvis interessere deg hvis du er interessert i dette nye K-dramaet.



Time of Business Proposal Episode 7s Netflix-utgivelse

Utgivelsesdato og Netflix Korean Drama Preview

21. mars kl. 22.00 KST/8 AM ET, sender SBS episode 7 av Business Proposal. I løpet av noen timer vil Netflix begynne å strømme K-dramaet. Se nedenfor for et anslag Netflix utgivelsestidspunkt for forretningsforslag.

I slekt: Kommer Abbott Elementary sesong 2 eller avlyses? Ta en titt!

  • Tidssone: PT (07.30 21. mars)
  • Tidssone: Sentralt, 21. mars kl. 9.30.
  • 10.30 Eastern Standard Time 21. mars
  • GMT, 21. mars kl. 14.30. britisk tid
  • 15.30 CET 21. mars i Europa
  • India tid: 20.00 IST, 21. mars Japan standardtid: 23.30. JST, 21. mars Filippinsk høytid: 22.30. PHT, 21. mars
  • Tid i Australia: 22. mars kl. 01.00 AEST

Episode 6 Oppsummering av forretningsforslag

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av SBS drama offisielle konto (@sbsdrama.official)

Tae-moo og Sung-hoon blir vist når de gjør alt Forretningsforslag episode 6 for å sikre at lovbryteren blir straffet. Ved å bruke forbindelsene sine klarer Tae-moo å få ham sparket fra jobben sin og advarer mot noen gang å gjøre forbrytelsen igjen. På den annen side sliter Tae-moo med å kommunisere sin kjærlighet til Ha-ri til tross for at han ønsker det.

I slekt: The Chosen Season 3: Utgivelsesdato annonsert eller kansellert?

Tae-moo ser ikke ut til å forstå prosessen med å innrømme, kanskje som et resultat av aldri å ha vært i et sunt forhold tidligere. Tae-moo lurer Ha-ri til å tro at de skal på kino som en del av en oppgave for å se på potensielle nye produkter for virksomheten.

I slekt: The Expanse sesong 7: Mulig utgivelsesdato og flere oppdateringer!

Hvor kan jeg se forretningsforslag?

I USA, Storbritannia og noen få andre områder vil episoder av Business Proposal bli gjort tilgjengelig på Netflix. Imidlertid vil programmene sendes videre SBS TV på mandager og tirsdager kl 22:00 for koreanere (KST).